Troms - spaserstokken
Postadresse:
Besøksadresse:
Telefon:
Kontaktperson:
Snøkrystaller
Produksjonsliste
Program

Snøkrystaller

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Kjære alle sammen!

Vi har gleden av å presentere stjernefiolinisten Nicolas Dautricourt for dere. Nicolas er en av Frankrikes absolutt beste fiolinister, og han reiser rundt i hele verden som solist. Han spiller på en Stradivarius fra 1712 verdt ca 50 mill NOK. Nicolas har vært på festivalen Contrasto i Harstad to ganger, og har blitt fullstendig forelsket i Nord-Norge. Derfor har vi nå fått denne sjeldne anledningen til å presentere ham for dere.

I to-spann med vår egen Knut Erik Sundquist vil dette være en unik opplevelse. Sammen har de utarbeidet et program skreddersydd for den kulturelle spaserstokken, som de ser fram til å presentere for dere nå ved årets start.


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms - spaserstokken

Om kunstner / utøver / gruppe

Nicolas er en av Frankrikes absolutt beste fiolinister, og han reiser rundt i hele verden som solist. Han spiller på en Stradivarius fra 1712 verdt ca 50 mill NOK.

Knut Erik Sundquist (f. 1961) er ansatt som Landsdelsmusiker i Troms fylkeskommune - Kultur i Troms, og er en av de ledende kontrabassister i verden i dag. Han studerte i Wien før han ble ansatt ved Bergens filharmoniske orkester. I 1993 flyttet han tilbake til Nord-Norge og Harstad hvor han i dag bor. Han har vært festspillprofil ved Festspillene i Nord-Norge, og reiser verden rundt på klassiske festivaler som gjest i flere kammerorkestre. Han er tidligere mottaker av Nordlysprisen, og underviser ved universitetet i Tromsø.


Multimedia og vedlegg

Bilder

Knut-Erik - Pressebilde.jpg
Nicolas - Pressebilde.jpg

Publikumskommentarer:

Navn:
Skole:
Klasse:
Kommentar:
Musikk
Trinn: Voksne - Voksne
Turnéplan: Snøkrystaller
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Mona Aas Johansen, tlf 77 78 86 56/41 41 42 34
mona.aas.johansen@tromsfylke.no
Programlengde
40
Arena / rom
Institusjon
Arrangører
Arrangert av:
Troms - spaserstokken